Levertijd
-We streven ernaar om uw bestelling, op werkdagen voor 15:00u besteld, de volgende werkdag te leveren. Afhankelijk van de voorraad kan het langer duren voor verzending mogelijk is.
-Bestellingen geplaatst op vrijdag na 15:00u en in het weekend worden in de regel op dinsdag bezorgd.
-Het kan voorkomen dat de levertijd langer is doordat het product tijdelijk niet op voorraad is. Hier zult u uiteraard van op de hoogte gebracht worden.
-Als u een voorkeursdag of datum heeft voor bezorging dan kunt u dit aangeven bij uw bestelling. Bezorging in het weekend is niet mogelijk.
-Wanneer u gekozen heeft voor betalen door middel van overboeken kan het kan enkele dagen duren voordat uw betaling door ons wordt ontvangen. Uw bestelling wordt verzonden zodra uw betaling is ontvangen.

Verzending
Alle bestellingen worden verzonden met DHL. Verzenden is mogelijk naar Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Mocht u niet thuis zijn wanneer de DHL bij u aan de deur staat, dan wordt de bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden. Bent u wederom niet thuis, dan wordt het pakket 5 dagen opgeslagen in het dichtstbijzijnde DHL depot. U kunt uw pakket hier afhalen. Het voor een derde maal laten aanbieden van bestellingen kan kosten met zich meebrengen.

Wij proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Daarom worden alle producten ongemonteerd naar u verzonden. De montage is simpel en snel. Instructies en materialen worden meegeleverd.

Wanneer uw bestelling verzonden wordt in meer dan 1 doos, kan het gebeuren dat tijdens het proces bij DHL de dozen van elkaar gescheiden raken en de bestelling op twee verschillende momenten (op 1 dag) aan u worden aangeboden.

Verzendkosten
Vanaf €50 worden bestellingen gratis verzonden. Bij bestellingen onder €50 brengen wij €4,95 verzendkosten in rekening.

Retourneren
U mag binnen veertien dagen, zonder opgaaf van reden, uw bestelling retourneren. Retourneren dient te geschieden in de originele verpakking. De kosten voor de retourzending (€14,50 per twee stoelen of per bureaustoel, €45 per Lounge Chair) zijn voor u. Zodra de bestelling door ons in ontvangst is genomen krijgt u het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

Neemt u voor retourneren altijd eerst contact op via info@designkuipstoel.nl

U kunt voor retourzendingen contact opnemen om een afspraak te maken over de datum waarop de DHL de retourzending bij u op kan komen halen. Deze afspraak kan helaas niet geannuleerd worden. Als de afspraak verzet wordt, worden de aan ons berekende kosten aan u doorberekend.

Retourneren dient te geschieden in de originele verpakking.

Is uw product bij ontvangst beschadigd? Dan wordt het product kosteloos voor u omgeruild.