Wij maken gebruik van het betaalgemak van Mollie B.V. Mollie is een veilig, snelle, transparante payment provider die het voor u mogelijk maakt om op deze website te kunnen betalen met iDEAL, Bancontact / MisterCash en per overboeking.

iDeal

-Met iDEAL betaalt u via uw eigen internetbankieren en dus veilig en vertrouwd.
-U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
-iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
-U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Bancontact/Mister Cash

-Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.
-Online betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel. U kunt uw aankopen doen met uw vertrouwde betaalmiddel snel en veilig online. Bij het afrekenen kiest u deze optie en u wordt naar de vertrouwde site van uw bank geleid.

Belfius Direct Net

Betalen via een van de grootste banken van België. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Veilig en snel.

Credit Card

U kunt er ook voor kiezen om te betalen met uw creditcard. Dit is bij ons veilig en gratis. Uw gegevens worden niet opgeslagen. Houd voor betalen met creditcard uw creditcard bij de hand voor uw gegevens.
Het is niet mogelijk om bestellingen boven de €1000,00 af te rekenen met creditcard. Als u met creditcard wilt afrekenen dan kunt u uw bestelling in meerdere delen opsplitsen en betalen. Uw bestelling zal dan als 1 bestelling worden behandeld en verzonden.

-Achteraf betalen
-Uw aankoop is verzekerd
-U heeft aflevergarantie

Overboeking

-Een overboeking is de meest standaard manier van betalen.
-Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.
-Via uw eigen vertrouwde bankomgeving kan u uw betaling voldoen.

De overboekingen gaan via de rekening van Mollie B.V.:
Begunstigde: Stichting Mollie Payments
IBAN: NL53 ABNA 0627 5355 77
BIC: ABNANL2A

-Bij het overboeken graag uw referentiecode/betaalkenmerk gebruiken. Deze begint met ‘RF’.

U kunt er ook voor kiezen om het totaal bedrag van uw bestelling over te maken op onze eigen rekening.
IBAN: NL82 KNAB 0209 4492 68 t.n.v. Robin Meijering WebWinkels
Hierbij graag ter referentie uw ordernummer gebruiken.

Rembours

Het is alleen mogelijk uw bestelling onder rembours te laten verzenden als u in Nederland woont. Hiervoor worden € 15,00 aan extra kosten in rekening gebracht. U dient het totale order bedrag contant te betalen aan de chauffeur van DHL op het moment van leveren van uw bestelling. Er kan bij de bezorger niet gepind worden. Indien u onder rembours wilt bestellen kunt u uw bestelling mailen naar info@designkuipstoel.nl. Wij verzoeken u de volgende gevens door te sturen:

-Uw bestelling
-Uw naam
-Adres
-Postcode + woonplaats
-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Gewenste werkdag voor aflevering